Kinderen die graag meer willen weten over zichzelf, een beetje meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en graag actief en creatief bezig zijn kunnen bij Coachingspraktijk Håppy terecht voor verschillende leuke workshops.

Workshops op maat

Coachingspraktijk Håppy organiseert diverse leuke workshops voor kinderen van alle leeftijden. Op een speelse wijze, die past bij het thema of de werkvorm, leert jouw kind meer over zijn of haar talenten, krijgt hij/zij meer inzicht in zijn eigen keuzes en manier van doen en leert hij/zij tegelijk andere kinderen kennen. Mooier kan niet toch?

Met de workshops van Coachingspraktijk Håppy leert jouw kind nieuwe vaardigheden die hij of zij op dat moment nodig heeft voor zijn/haar ontwikkeling. Iedere workshop is opgebouwd rondom een specifiek thema. Hierbij kun je denken aan:

  • Workshop Aandacht voor elkaar
  • Workshop Assertiviteit
  • Workshop Creativiteit
  • Workshop Emoties uiten/beheersen
  • Workshop Positief zelfbeeld en zelfvertrouwen

Onze workshops worden het hele jaar door georganiseerd op basis van het aantal aanmeldingen.

Voordelen van een workshop voor kinderen, tieners en jong adolescenten

Een workshop voor kinderen is laagdrempelig, er is veel aandacht voor het individuele kind en het kind leert om in groepsverband te spelen en te leren. Iedere workshop is inclusief materiaal, drank en een kleine versnapering. Ook voor tieners en jong adolescenten organiseer ik diverse workshops waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en individuele doelen. Samen leer je om anders naar een probleem te kijken en train je jouw vaardigheden in groepsverband.

Workshop aanvragen op een datum naar keuze

Alle workshops kunnen aangevraagd worden op een datum naar keuze (minimaal 4 en maximaal 8 kinderen) en worden gepland op basis van het aantal aanvragen. Voor de workshops werk ik met kleine groepjes zodat ieder kind ruim voldoende aandacht krijgt. Heb je vragen over een workshop voor jouw kind? Of is een workshop al volgeboekt en wil je kind toch graag meedoen? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Workshop ‘Expeditie brugklas’

Gaat jouw kind de overstap maken van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en vindt je kind het spannend om naar de middelbare school te gaan? Of kan hij of zij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een leuke middelbare school? Geef hem of haar nu op voor de Expeditie Brugklas!

Op een creatieve en gezellige manier gaat je kind met andere brugklassers op onderzoek uit. Welke talenten heeft je kind en hoe kunnen die talenten worden ingezet op spannende momenten? Aan het einde van de workshop heeft je kind een prachtige ‘kaart’ gevuld met zijn/haar talenten en mogelijkheden, doelen en uitdagingen. Het programma kan zowel individueel als in groepen (maximaal 6) worden gevolgd. Is het programma al volgeboekt en wil je kind toch graag meedoen? Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Interesse in een workshop? Neem vrijblijvend contact op

Houd deze nieuwspagina en LinkedIn/Instagram in de gaten voor nieuwe startdata en om op de hoogte te blijven van het laatste aanbod van de workshops!