Coachingspraktijk HÅPPY in Made ondersteunt kinderen en de jongeren d.m.v. coaching, studiekeuzebegeleiding, groepstraining en workshops

Ik ben Natasja, een positieve, rustige en lieve coach.In mijn werk help ik kinderen en jong adolescenten met het vinden van hun talenten, interesses en kwaliteiten.

Professionele en ervaren kindercoach

Na vele jaren gewerkt te hebben als coach, trajectbegeleider en decaan binnen het onderwijs, begon het bij mij te kriebelen om iets voor mezelf te beginnen. Van jongs af aan heb ik geweten dat ik van betekenis wil zijn voor anderen. Hoe dat precies vorm moest krijgen, ben ik gaandeweg te weten gekomen. Ik vind het belangrijk om een helpende hand te bieden aan anderen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Door het samenvoegen van mijn jarenlange kennis en ervaring gecombineerd met mijn opleiding tot kindercoach HSP (hoogsensitief persoon) kon ik het beste van beide combineren. Sinds 2021 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Made als kindercoach.

Persoonlijke begeleiding voor kinderen

In mijn werk bied ik kinderen een passende begeleiding aan en help ik hen met het vinden van hun talenten. Het leren kennen van de dingen die je echt blij maken en die bij jou horen zorgt namelijk voor een positief en reëel zelfbeeld. Wanneer je dit op jonge leeftijd al leert, kun je daar je leven lang profijt van hebben.

Ervaring & aangesloten organisaties

  • Jarenlange ervaring als coach/trajectbegeleider en decaan binnen het onderwijs
  • Opleiding kindercoach HSP (Hoogsensitief persoon)
  • Aangesloten bij Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SRNO)

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een intakegesprek plannen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden