Coachingspraktijk Håppy verzorgt diverse groepstrainingen. Binnen mijn groepstrainingen krijgen de kinderen en jongeren de kans om van en met elkaar te leren.

Wanneer kiezen voor groepstraining?

Sommige kinderen vinden het fijn om in een groep te leren, door te doen. Een groepstraining kan dan uitkomst bieden. Door in groepen van maximaal zes leeftijdsgenootjes te trainen, kunnen kinderen leren om hun sociale vaardigheden te verbeteren, maar ook hoe ze voor zichzelf op moeten komen, hoe ze assertiever kunnen worden of leren hoe ze hun emoties kunnen beheersen. Ook vaardigheden als leren luisteren naar andere kinderen en het oefenen van contact maken komen aan bod. Met een groepstraining leren ze van en met kinderen van hun eigen leeftijd en leren ze spelenderwijs nieuwe vaardigheden. Daarbij ervaren kinderen hierdoor ook dat ze niet ‘de enige’ zijn met een bepaald probleem, maar dat er meer kinderen zijn die moeite kunnen hebben met bepaalde dingen. Dit zorgt voor herkenning en biedt ook vaak steun aan kinderen. De groepstraining is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De startdatum van de groepscursussen is in overleg en is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Zijn er niet voldoende aanmeldingen in de gewenste periode, dan kan er ook gekozen worden voor individuele coaching.

Groepstrainingen op maat voor kinderen en jongeren

Ieder kind is anders en elk kind leert op zijn eigen manier. Alle groepstrainingen van Coachingspraktijk Happy worden daarom op maat gemaakt en worden altijd gegeven volgens een programma. Hierbij houd ik rekening met de individuele doelen, kwaliteiten en leeftijden van de kinderen en jongeren zodat dit goed op elkaar aansluit.

Voorbeelden van groepstrainingen

  • Training sociale vaardigheden
  • Training positief zelfbeeld

Meer weten over groepstrainingen? Bel of mail me voor meer informatie

Wil jij jouw kind opgeven voor een groepstraining en wil je hier graag meer informatie over ontvangen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!