Coaching bij Coachingspraktijk Håppy is zeer geschikt voor kinderen, tieners en jong adolescenten in de ontdekkingsfase. Ik werk volgens een maatwerktraject, wat ik afstem op de individuele behoeftes en wensen van het kind.

Coachings- en begeleidingstraject

Onderstaand trajectvorm is gebruikelijk voor kindercoaching:

  • Telefonische kennismaking
  • Intakegesprek
  • 4 sessies – Tussenevaluatie
  • 4 sessies – Eindevaluatie

Uiteraard kan een traject worden uitgebreid met meer sessies, mocht daar behoefte aan zijn. Ik bied zowel individuele coaching als groepstraining aan. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kortlopende workshop, waarin jouw kind samen met andere kinderen in een klein groepje spelenderwijs kan leren en zichzelf kan ontwikkelen. Voor hoogsensitieve kinderen biedt ik HSP Kindercoaching aan. Heeft jouw kind hulp nodig bij studiekeuzebegeleiding? Ook dan kun je terecht bij Coachingspraktijk Håppy.

Maatwerk coaching en begeleiding voor ieder kind

Samen kijken we naar wat het kind nodig heeft. Dit doen we door spelenderwijs te kijken naar de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van het kind en door te kijken naar wat er goed gaat. Vervolgens gaan we kijken naar wat het kind anders wil. Samen pluizen we uit hoe we de talenten van je kind kunnen inzetten om het gewenste doel te bereiken. Hiervoor doen we oefeningen (indivividueel of in groepsverband) en werken aan veerkracht en zelfvertrouwen. Hierdoor kan jouw kind groeien en bloeien!

Waarom kiezen voor Coachingspraktijk Happy?

  • Ik heb een fijne praktijkruimte aan huis, aan de Prinsenpolderstraat 21 te Made, waar je van harte welkom bent.
  • Geen rapportages, dossiers of stempels. Ik ga uit van wat je kind kan en ga op zoek naar mogelijkheden.
  • Ik volg het tempo van je kind en kies werkvormen op basis van wat je kind wil en kan. Je kind mag zichzelf zijn.
  • De mensen die belangrijk zijn voor je kind, worden betrokken bij de plannen en oefeningen. Je kind doet het zelf, maar niet alleen.
  • Door middel van tussen- en eindevaluaties weet je altijd precies hoe de coachingssessies verlopen en monitoren we de vooruitgang van je kind.

Heb je interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met me op

Ik help jou en je kind graag door middel van persoonlijke begeleiding en coaching. Je kunt me bellen of mailen, ik bespreek dan graag de mogelijkheden met je.